×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

VIDEO: Vodič vošiel v Trnave na kruhovom objazde do protismeru. Podľa ľudí sa to na ňom stáva často


Foto: VIDEO: Vodič vošiel v Trnave na kruhovom objazde do protismeru. Podľa ľudí sa to na ňom stáva často Foto: FB/Trnava moje mesto

Vodiči na cestách často zažívajú nečakané a kuriózne situácie, ktoré ich nútia len neveriacky krútiť hlavou. Takáto kuriozita sa odohrala aj v Trnave na kruhovom objazde pri obchodnom dome Tesco Extra. Situáciu zachytil vodič osobného auta na video, ktoré následne zdieľal na sociálnych sieťach. Okamžite vzbudilo veľkú pozornosť a vyvolalo búrlivé diskusie.

Na videu je jasne vidieť, ako sa druhé auto, ktoré sa priblížilo k objazdu, nečakane rozhodlo pre manéver, ktorý zjavne nesúladí s dopravnými predpismi. Namiesto toho, aby šofér pokračoval po správnej dráhe v smere jazdy bez rozmyslu vošiel priamo do protismeru.


Video si vyslúžilo množstvo komentárov, v ktorých viacero ľudí opisuje podobnú skúsenosť. „Ja som toto zažila na kruháči pri City parku, zážitok jak sa patrí,“ komentovala Monika. „Mne sa to na tomto kruháči stalo tiež, išla som od Tesca peši a naraz v protismere auto, ešte že som stihla uskočiť,“ uviedla Michaela.

Podľa viacerých komentárov sa takáto situácia na kruhovom objazde pri Tescu Extra nestala prvýkrát„Presne hentam je to častá záležitosť,“ napísal užívateľ Majgi. „To nie je prvýkrát. Presne na tomto mieste sa to stalo aj nám. Ja som nechápala a ukazovala dedovi či mu nehrabe, že nám ide do protismeru,“ napísala Miroslava.

Prečítajte si viac: