×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Podvýživený kocúrik pri reštaurácií v Hlohovci vzbudil u ľudí rozruch. Pomôcť mu mohol ktokoľvek, tvrdí zamestnankyňa


Foto: Podvýživený kocúrik pri reštaurácií v Hlohovci vzbudil u ľudí rozruch. Pomôcť mu mohol ktokoľvek, tvrdí zamestnankyňa Foto: FB/Lucia Gre

S pouličnými zvieratkami sa ľudia častokrát stretnú niekde na ulici. Mnohokrát sa pritom jedná o mačku, ktorá je chorá alebo podvyživená a buď sa iba tak túla alebo sa snaží nájsť pomoc u ľudí. Na takéhoto kocúra, ktorý sa pohyboval pri reštaurácií Jašterka, poukázala aj Hlohovčanka Lucia.

Podľa fotografií a aj toho, čo píše v príspevku, bol kocúrik vychudnutý na kosť. Pomoc sa snažil nájsť aj v reštaurácií, odkiaľ ho však podľa jej informácií vykopli. „Kocúrika, ktorý umieral pri ich reštike vyhadzovali lopatou (čašník a čašníčka)  do smetného koša a keďže pani nahlasovateľka to videla, tak ich zastavila a vyhodili ho len na cestu pred reštiku aby ho auto prešlo!“ napísala Lucia v príspevku.

FB/Lucia Gre

Na príspevok reagovala aj zamestnankyňa reštaurácie, ktorá uverejnila v komentároch video, ako si nevládny kocúr sám ľahol k zaparkovanému autu„Tuto máte priložený kamerový záznam o tom, ako údajne naša čašníčka hodila mačku na lopate pod auto,“ napísala k videu zamestnankyňa reštaurácie.


V komentároch reagovalo viacero ľudí, ktorých smutný príbeh zarazil. „Tak teraz mi riadne zovrelo pažerák a žalúdok, to vážne ???? To vážne niekto toto urobil ??? Ja ani neviem popísať, čo momentálne v sebe cítim. Úzkosť? Strach? Hnev? Bezmocnosť? Normálne mám zasa depku,“ napísala Simona.

Podľa vyjadrenia zamestnankyne reštaurácie si nevládneho kocúra pri bráne všimla jej kolegyňa. Nakoľko však mali v reštaurácií plno, nemali veľmi čas ho riešiť. Pomôcť mu však podľa slov zamestnankyne mohol ktokoľvekTej mačke mohol pomôcť hocikto, kto ju videl. Takisto ako tá pani, ktorá ju videla už pred notárkou, ktorá je o 300 metrov pod nami a nepomohla jej. Takisto keď ju videla ležať pod tým autom už pred nami sa zmohla len nato, aby došla a vypýtala vodu pre ňu, ale nedvihla ju a nedala nabok z tej cesty,“ vyjadrila sa zamestnankyňa reštaurácie.

Na pomoc mu nakoniec prišla Hlohovčanka Monika, ktorá ho zaviezla na veterinárnu kliniku, kde mu žiaľ už pomôcť nevedeli. „Ten kocúrik bol vychudnutý na kosť, nedostal sa do toho stavu zo dna na deň. Len kvôli ignorancií obyvateľov Hlohovca zomrel. Dokonca mal hryznú ranu na krku!!! Ešte nejaký pes ho dorazil. Fuj! Ľudia!!! Čo to robíte? Fotiť vie každý, pomôže jeden z tisíca, všetci ste skvelí fotografi a nikdy nič neurobíte,“ napísala Lucia v príspevku, v ktorom oznámila jeho úmrtie.

FB/Lucia Gre

Prečítajte si viac: