×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Trnavou sa v piatok rozliehal silný hluk, ktorý prekvapil obyvateľov. Čo ho spôsobilo?


Foto: Trnavou sa v piatok rozliehal silný hluk, ktorý prekvapil obyvateľov. Čo ho spôsobilo? Foto: FB/Roman Kinčík

Trnavčanov v popoludňajších hodinách prekvapil hlasitý zvuk, ktorý bolo počuť v blízkosti Tesca Extra a sídliska Arboria. Tento nezvyčajný hluk vzbudil veľký záujem medzi obyvateľmi, ktorí boli zvedaví a snažili sa zistiť jeho príčinu. Mnohí sa tak pýtali, čo tento zvuk spôsobilo.

Kým niektorí nevedeli, čo zvuk spôsobilo, iný uverejnili na Facebooku fotografie či videá z miesta, odkiaľ hluk išiel. Ten spôsobil vrtuľník, ktorý lietal ponad obchodným domom.

Pod príspevkom, ktorým chcela Trnavčanka Miroslava zistiť čo sa deje, sa spustila bohatá diskusia. Komentujúci sa v nej začali zamýšľať, čo za ním mohlo byť. „Prenášal niečo zo strechy Tesca,“ uviedla Miška. „Prenášali zrejme na strechu nejaké komponenty,“ napísal Roman, ktorý v príspevku uverejnil aj fotografiu prenášajúce predmetu.


FB/Roman Kinčík

Hluk z vrtuľníka bolo podľa ľudí počuť takmer po celej Trnave„Počuť bol až do Kamenáča,“ napísal Marek. Okrem toho, že ľudí zaujímalo, odkiaľ zvuk ide, sa tí, ktorí boli v tom čase pri Tescu prišli pozrieť aj priamo k vrtuľníku, ktorý bol pristavený na voľnej ploche pri Tescu.

FB/Roman Kinčík

Prečítajte si viac: