Tragédia v Dolných Salibách. Malo ísť o bezproblémový pár, muž priateľku uškrtil. Čo sa dialo pred vraždou?


V Dolných Salibách došlo k tragédií. Muž zabil svoju družku, potom aj seba

Foto: Tragédia v Dolných Salibách. Malo ísť o bezproblémový pár, muž priateľku uškrtil. Čo sa dialo pred vraždou? Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

V jednom z rodinných domov v Dolných Salibách v okrese Galanta boli v nedeľu 8. septembra okolo obeda nájdené dve osoby bez známok života. Podľa informácií tu mal 47-ročný muž uškrtiť svoju 52-ročnú priateľku a potom si vziať život. Ich telá našiel ich príbuzný, ktorý okamžite zavolal políciu a záchranku. Podľa slov susedov malo ísť o bezproblémový pár.

Vyšetrovateľ krajskej kriminálnej polície začal v prípade nálezu ženy bez známok života, trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy a v súvislosti s nálezom mŕtveho muža trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Na mieste zasahovala polícia a dorazil aj výjazd kriminálnej polície z Krajského riaditeľstva PZ v Trnave. Policajti po príchode okolie miesta uzavreli a vykonali obhliadku miesta činu, počas ktorej zaistili desiatky stôp.



Podľa informácií TV Markíza boli Zuzana a Vladimír, ktorých našli po smrti, druhmi. V sobotu ich čakala návšteva rodičov Zuzany, v piatok sa vraj pohádali. Blízki ich čakali, no keď dlho neprichádzali, jej otec s bratom sa vybrali do domu v spomínanej obci. Otec Zuzany použil zadný vchod do domu, kde našiel bezvládne telá dvojice.

Policajti z odboru kriminálnej polície na prípade naďalej pracujú a vyhodnocujú všetky získané informácie, aby objasnili okolnosti, za ktorých k včerajšej tragédii došlo, ako aj to, čo jej predchádzalo. V súčasnosti policajti vykonávajú potrebné procesné úkony a vo veci budú prebiehať aj viaceré znalecké dokazovania. Vzhľadom na uvedené nie je možné poskytnúť žiadne bližšie informácie.

Čo sa v osudný večer stalo?

V dome, ktorý sa nachádza v tichej uličke, žil niekoľko rokov druh so svojou družkou. V piatok 6. septembra podvečer sa podľa informácií z domu ozýval krik, ktorý náhle utíchol. 47-ročný muž z neznámych dôvodov napadol svoju o päť rokov staršiu priateľku. Údajne ju oboma rukami chytil za krk a začal škrtiť, uvádza TV Joj.

Keď prestala dýchať, zrejme si muž uvedomil, čo spôsobil, rozhodol sa ukončiť aj svoj život a tak sa obesil. Nevládne telá páru, ktorý žil bez detí, našiel v nedeľu otec 52-ročnej ženy.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj