×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Na Divadelnej ulici v Trnave opravili poškodený chodník. Obyvatelia z toho zostali zhrození


Foto: Na Divadelnej ulici v Trnave opravili poškodený chodník. Obyvatelia z toho zostali zhrození Foto: FB/Trnava moje mesto

Verejné priestranstvo ako sú chodníky či cesty často prechádzajú rekonštrukciami. Niekedy to však nedopadne úplne šťastne a oprava poškodeného úseku vyzerá horšie, ako pred opravou. Podobná situácia sa pritom stala aj v Trnave na Divadelnej ulici.

Na facebookovej skupine Trnavy sa objavil príspevok s fotografiami, na ktorých je vidieť ako bol chodník na tejto ulici opravený. Podľa príspevku bol aj samotný prispievateľ z tejto práce zhrozený. „Stále nemôžem uveriť tomu, že takú peknú uličku, ako je Divadelná opravili na takýto spôsob,“ napísal v príspevku.



Z opravy cesty zostalo zhrozených viacero ľudí. Podľa mnohých je rozbitá celá Trnava. „Ďalšia „super“ odvedená práca, všetko polepené, ale ako bajkchodničky,“ napísala Zuzka. „Však tu sa robí všetko len na oko jak sa povie. Keby tam držala páska tak tam dajú kobercovku a vybavené,“ komentovala Lajla.

A hoci mnohých ľudí táto oprava chodníka nahnevala, nie všetci si z toho robia ťažkú hlavu. Niektorí sú dokonca toho názoru, že táto oprava je len dočasná, pôvodne kvôli jarmoku, ktorý sa mal konať„Mať tak vaše starosti. Najskôr frflanie, že je rozbitá, keď ju opravia, možno aj len dočasne, aby si tam návštevníci jarmoku neporozbíjali huby, tak zase sa tu len frfle,“ napísala Renata.

Správu budeme aktualizovať o stanovisko vedenia mesta.

Prečítajte si viac: