×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

V Trnave bude od dnes uzavretý úsek ulice Bottu a Moyzesa. Vodičom sa odporúčajú alternatívne trasy


Foto: V Trnave bude od dnes uzavretý úsek ulice Bottu a Moyzesa. Vodičom sa odporúčajú alternatívne trasy Foto: unsplash.com

Z dôvodu výstavby cyklochodníka a rekonštrukcie povrchu vozovky mesto informuje, že bude nutné uzavrieť ďalší úsek Ulice Jána Bottu. Uzávera bude platiť od 16. septembra 2024 od 8:00 hod. do 15. novembra 2024 do 16:00 hod. Uzavretý úsek bude v dĺžke od križovatky so Šafárikovou ulicou po križovatku s Ulicou Terézie Vansovej.

Počas uzávery bude doprava presmerovaná na náhradné trasy, aby sa minimalizovali dopady na obyvateľov a cestujúcich. Obchádzková trasa bude vedená cez ulice Štefana Čmelíka, Juraja Fándlyho, Šafárikovú, Hurbanovu, Kuzmányho a následne po Ulici Terézie Vansovej. Dopravné značenie a informácie budú riadne umiestnené, aby poskytli jasné pokyny pre vodičov a zabezpečili plynulý prechod cez obchádzkové trasy.

FB/Mesto Trnava


Uzavretá bude aj ulica Štefana Moyzesa

Okrem ulice Jána Bottu bude z dôvodu plánovanej rekonštrukcie povrchu vozovky od 16. septembra 2024 od 8:00 hod. do 31. októbra 2024 do 16:00 hod. nutná úplná uzávera aj ulice Štefana Moyzesa. 

Aby sa minimalizovali dopady uzávery na obyvateľov a cestujúcich, bude doprava presmerovaná na obchádzkové trasy. Všetci účastníci cestnej premávky budú musieť použiť náhradné trasy cez ulice Ružindolská, Trstínska cesta a Terézie Vansovej. Dopravné značenie a informácie budú riadne umiestnené, aby poskytli jasné pokyny a zabezpečili plynulý prechod cez obchádzkové trasy.

FB/Mesto Trnava

Prečítajte si viac: