×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Na železničnej stanici v Trnave bola nahlásená bomba, vlaky budú odchádzať až po prehľadaní


Foto: Na železničnej stanici v Trnave bola nahlásená bomba, vlaky budú odchádzať až po prehľadaní

Na železničnej stanici v Trnave bol nahlásený nástražný výbušný systém, o čom informoval portál tvnoviny.sk. Rovnaká situácia mala nastať v Bratislave a Košiciach, pričom vlaky budú odchádzať až po ich prehľadaní, čo potvrdila hovorkyňa Železníc SR Vladimíra Bahýlová.

Portál noviny.sk uvádza, že bombu nahlásili e-mailom o 14:45 hod, pričom týkať sa mala EC rýchlikov a Expresov. Podľa ich informácií sa bomba má nachádzať na podvozku vlaku a hrozbu nahlásili aj na železničných staniciach v Bratislave, Petržalke, Košiciach a Bánovciach nad Ondavou.

„O 15:00 hodine bola nahlásená bomba v železničnej stanici Bánovce nad Ondavou,“ uviedla hovorkyňa Bahýlová s tým, že na mieste došlo ku kontrole. Keďže nástražný výstražný systém nenašli, vlakovú dopravu po jej skončení opäť spustili.

Hovorkyňa bratislavskej krajskej polícia Jana Šimunková potvrdila, že príslušníci polícajného zboru kontrolujú všetky vlaky, ktoré vyrážajú z Bratislavy. Z tohto dôvodu je potrebné rátať so zdržaním. Meškanie 41 minút kvôli policajnému zásahu hlási napríklad vlak InterCity 45 zo stanice Wien Hbf. do Košíc.

Správu budeme aktualizovať.

Prečítajte si viac: