×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

Pri čelnej zrážke pri obci Dojč zomrel otec dvoch detí. Do domu mu ostávali necelé dva kilometre, svedok prehovoril


Foto: Pri čelnej zrážke pri obci Dojč zomrel otec dvoch detí. Do domu mu ostávali necelé dva kilometre, svedok prehovoril Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Minulý týždeň sme informovali o tragickej dopravnej nehode, pri ktorej sa čelne zrazili tri osobné autá a jedna osoba túto zrážku neprežila. Podľa informácií sa 21-ročný vodič pri pokuse o predbehnutie nákladného vozidla čelne zrazil s protiidúcim autom, ktoré riadil 46-ročný muž. Policajti uviedli, že náraz bol taký silný, že jedno z vozidiel odhodilo do ďalšieho osobného auta.

 

 


 

„Pri dopravnej nehode sa zranili štyri osoby, z ktorých jedna, a to 46-ročný vodič auta Ford, svojim zraneniam podľahla,“ uviedla polícia s tým, že prítomnosť alkoholu u účastníkov nehody nepotvrdili.


Podľa informácií od ľudí pri nehode zomrel otec dvoch detí, ktorý sa vracal domov z práce. „Zabil otca dvoch malých detí, ktorý sa vracal z práce a zostávali mu 2 km od domu,“ tvrdí Gertrúda. V aute však nesedel sám. Na vedľajšom sedadle mal spolujazdca, taktiež otca dvoch detí, ktorý po nehode skončil v kritickom stave. „Druhý je vraj v kritickom stave. Tiež otec dvoch detí. Čo sedel vedľa neho,“ dodala Michaela.

„Poznám oboch. Mŕtvy, bývalý kolega a fajn chlap, zranený kamoš, stretávali sme sa u švagra. Dúfam, že sa z toho dostane bez následkov. Ešte stále to neviem rozdýchať. Všetko kvôli nezodpovednému, arogantnému,“ uviedol v komentároch pod príspevkom Dušan.

Na príspevok reagoval aj Juraj, ktorý sám po ceste išiel tesne pred dopravnou nehodou„Tá cesta bola samá voda. Išiel som tade chvíľu pred nimi a čudoval som sa, že ma nikto nepredbieha keď som nešiel viac ako 75, všetci vodiči išli ukážkovo. Žiaľ, všetko je to o jednotlivcoch. Mladík bez skúseností v trošku lepšom aute ako obyčajní ľudia je kombinácia, ktorú na ceste nikto nechce stretnúť. Čo teraz tie deti bez otca, kvôli čomu?“

Prečítajte si viac: