×

Pripojte sa k nám na WhatsAppe

Nezmeškajte najnovšie správy. Kliknutím na tlačidlo sa pripojíte k nášmu kanálu.

Pripojiť sa

V Trnave dôjde k dočasnej uzávere časti Športovej ulice. Tá bude dočasne slepá, no zobojsmernená


Foto: V Trnave dôjde k dočasnej uzávere časti Športovej ulice. Tá bude dočasne slepá, no zobojsmernená Foto: ilustračné/freepik.com

Mesto Trnava upozorňuje obyvateľov mesta, že z dôvodu realizácie prípojky elektrickej energie a montáže vežového žeriavu bude potrebné uzavrieť časť Športovej ulice. Uzávera sa začne v utorok 17. septembra o 7:00 hodine a potrvá do stredy 18. septembra do 20:00 hodiny. Počas tohto obdobia bude v uvedenom úseku prebiehať inštalácia žeriavu a ďalšie technické práce, čo si vyžaduje úplné obmedzenie dopravy.

Ulica bude uzavretá v úseku od parkoviska hotela až po križovatku s Kollárovou ulicou. V dôsledku toho bude Športová ulica dočasne slepá, avšak premávka bude pre zabezpečenie plynulosti dočasne obojsmerná.


 


 

 

Vjazd na Športovú ulicu bude počas uzávery umožnený len od Ulice Dolné Bašty. Pre vodičov to znamená nutnosť prispôsobiť sa dočasnej zmene organizácie dopravy a dodržiavať obchádzkové trasy. Dopravné obmedzenia sú nevyhnutné pre bezpečnosť pracovníkov aj občanov a umožnia efektívne dokončenie potrebných prác.

Prečítajte si viac: