Už len pár dní do najväčšej e-commerce konferencie a expa na Slovensku – vidíme sa 26. septembra!


Foto: Už len pár dní do najväčšej e-commerce konferencie a expa na Slovensku – vidíme sa 26. septembra!

26. septembra 2024 sa v Senci, v priestoroch D1 Center, uskutoční najväčšia e-commerce konferencia a expo na Slovensku – Upterdam 2024. Ide o podujatie, ktoré nemôže chýbať vo vašom kalendári, ak ste e‑commerce nadšenec. Konferencia ponúkne jedinečný program plný praktických rád, inšpirácie a príležitostí na rozvoj vášho e-shopu.

Inšpiratívne prednášky

Program konferencie zahŕňa viac ako 18 prednášok, ktoré reagujú na aktuálne trendy v e-commerce pre rok 2024. Na hlavnom pódiu vystúpia známe mená ako Dalibor Cicman, CEO GymBeam, Tomáš Červenka, CEO MTBiker, a nemôže chýbať ani lovebrand Dajana Rodriguez, ktorí nám ukážu, ako robia efektívny email marketing. Celý program je prispôsobený aktuálnym výzvam a trendom roku 2024. Tiež sa pozrú na príchod gigantov Temu a Trendyol, ktorí zamiešali karty na trhu.

Expo zóna

Okrem inšpiratívnych prednášok si môžete užiť bohatú Expo zónu s viac ako 30 stánkami, kde nájdete riešenia pre logistiku, platby, automatizáciu, marketing a ďalšie. Expo zóna ponúka príležitosť objaviť nové možnosti pre váš e-commerce projekt a nadviazať cenné partnerstvá.

Konzultácie s odborníkmi

Ak potrebujete poradiť, môžete využiť bezplatné konzultácie s 12 poprednými expertmi v oblastiach ako content marketing od Filipa Kunu, právo, PPC, dane či leadership. Títo odborníci vám pomôžu riešiť konkrétne výzvy, ktorým aktuálne čelíte.


Networking

Počas celého dňa budete mať možnosť stretnúť sa s viac ako 700 účastníkmi, ktorí majú niečo spoločné s e-commerce. Či už počas prestávky, v chill zóne, alebo na afterparty, nové kontakty vám môžu výrazne pomôcť posunúť váš biznis.

Nový formát – workshopy a mastermindy

Tento rok prichádzajú organizátori s úplne novým formátom obsahu pre platiacich účastníkov. Dokopy bude až 6 hodinových workshopov a mastermindov pod vedením skúsených lektorov. Ide o ideálnu príležitosť získať praktické zručnosti, zdieľať nápady a diskutovať o výzvach s ostatnými profesionálmi v uzavretej skupine.

Zábava vo fun zóne a chill zóna

Vo fun zóne na nádvorí a pri Expo stage budete mať možnosť vyskúšať všetky aktivity úplne zadarmo. Môžete sa tešiť na karikaturistu, trendy 360° fotky, virtuálnu realitu, fotokútik či spoločenskú hru čLOVEčina.

Catering a občerstvenie

Držitelia plných vstupeniek majú počas celého dňa zabezpečenú stravu a občerstvenie. Pre návštevníkov s Expo vstupenkou budú k dispozícii stánky s kvalitným jedlom a kávou.

Afterparty plná zážitkov

To všetko zakončí afterparty s ochutnávkami vína, piva a proseca, ktoré sú zahrnuté v cene vstupenky. O zábavu sa postará skupina Polemic, Ťažký týždeň s obsahom na mieru a tanečná párty s DJ-om.  Ak máte záujem, môžete si dopriať aj miešané drinky za príplatok.

Neváhajte, vstupenky sa míňajú!

Konferencia sa koná už čoskoro a vstupenky sú limitované. Nenechajte si ujsť príležitosť byť súčasťou najväčšieho e-commerce podujatia na Slovensku. Zaregistrujte sa ešte dnes a zaistite si svoje miesto na konferencii, ktorá vám môže pomôcť získať nové nápady a partnerstvá, ktoré posunú váš projekt UP.

Posledná šanca: Kúpiť vstupenku



Zdroj: Inzercia/PR článok