Trnavčan upozornil na rozbúranú križovatku na frekventovanej ulici. Niektorí mu dali za pravdu, ďalší ho skritizovali


Foto: Trnavčan upozornil na rozbúranú križovatku na frekventovanej ulici. Niektorí mu dali za pravdu, ďalší ho skritizovali Foto: FB/Trnava

Na niektorých miestach v Trnave prebiehajú rôzne rekonštrukcie vozoviek. Jednou z nich je aj križovatka Študentská - Bottova, na ktorej sa už dlhší čas pracuje. Nakoľko však ide o dôležitú tepnu v Trnave z hľadiska dopravy, u ľudí vzbudzuje pozornosť.

Na to, v akom stave sa táto križovatka nachádza, upozornil Trnavčan Anton. „V takomto stave je križovatka Študentská - Bottova, jedna z najdôležitejších dopravných tepien Trnavy obsluhujúca dve veľké školy, veľké sídlisko skoro po pol roku rekonštrukcie. Nulový pracovný ruch, premrhané obdobie relatívneho dopravného kľudu počas prázdnin. Toto je vizitka tejto krajiny. Takýto projekt by napr. v Japonsku zvládli možno za víkend/týždeň,“ uviedol v príspevku.

S rozhorčením Antona súhlasilo viacero ľudí, podľa ktorých mohla byť križovatka už dávno hotová. „Na Slovensku zrejme nemáme pracovné kapacity na to, aby sa mohlo pracovať naraz na celom úseku rekonštrukcie tejto trasy. Aj na ul. S. Moyzesa sa pracovníci presúvajú a striedajú,“ uviedla Zlatka. „Súhlasím, čistá katastrofa,“ napísala Klaudia.

Na podobné komentáre reagoval Peťo či Boris, ktorí svoj názor k týmto ľuďom vyjadrili jasne. „Verím, že ste sa s Vaším projektom zapojili do súťaže o zákazku rekonštrukcie tejto križovatky. Môžem si Vaše podklady prečítať, ktoré ste zasielali? Ideálne by bolo, keby ich sem zavesíte, aby sme si ich mohli viacerí prečítať. Nechcem byť nepríjemný, ak som, tak sa ospravedlňujem, ale kritizovať vedia mnohí, ale čokoľvek robiť je vec druhá,“ uviedol Peťo.

„No vidím, že tu je zasa veľké množstvo projektantov a stavebných inžinierov, len netuším prečo všetci nejdete rozdávať rozum do stavebných firiem. S Vašimi radami a nesmiernymi skúsenosťami s takýmito veľkými projektami by to bolo hotové za dva týždne. S hubou vie robiť každý, len tak na okraj,“ komentoval Boris.