V Trnave dôjde úplnej uzávere časti Športovej ulice. Vodičom sa odporúča využiť alternatívne trasy


Foto: V Trnave dôjde úplnej uzávere časti Športovej ulice. Vodičom sa odporúča využiť alternatívne trasy Foto: ilustračné/freepik.com

Z dôvodu zriaďovania nových distribučných sietí dôjde k úplnej uzávere časti Športovej ulice. Uzávera sa dotkne konkrétne úseku od vjazdu do garáží nákupného centra po bytový dom s číslom 535/19. Práce si vyžiadajú kompletné uzavretie tejto časti ulice, aby mohli prebiehať bezpečne a bez komplikácií.

Samotná uzávera bude realizovaná v období od 1. do 15. októbra 2024, teda 7 po sebe nasledujúcich dní. Počas tohto obdobia budú musieť vodiči využiť obchádzkovú trasu, ktorá bude vedená cez ulice Dolné Bašty, Halenársku, Hlbokú a Kollárovu. V tejto súvislosti sú vyznačené dočasné dopravné značenia, ktoré uľahčia orientáciu a minimalizujú dopravné problémy v okolí.


 


 

 

Pre obyvateľov, ktorí potrebujú prístup k Športovej ulici, bude možný vjazd do ulice až po uzatvorený úsek aj z Kollárovej ulice. Mesto tak prosí obyvateľov o trpezlivosť a dodržiavanie dočasných dopravných predpisov.