FOTO: Vyrastie v Senici nový športový areál? Pozrite si, ako by mal vyzerať


FOTO: Vyrastie v Senici nový športový areál? Pozrite si, ako by mal vyzerať
Galéria: 6 fotiek
Foto: Facebook/Martin Džačovský

Primátor mesta Senica Martin Džačovský na sociálnej sieti zdieľal obrázky, ktoré potešia každého miestneho nadšenca športu. Ide o návrh nového športového areálu, ktorý bude jediný svojho druhu v okrese.

„Štyristo metrov dlhý ovál je základom pre atletiku a takýto ovál sa v celom okrese Senica nenachádza.  Toto je len prvotný zámer, následne budeme riešiť projektovú dokumentáciu a financovanie by sme chceli cez Fond na podporu športu. Verím, že sa nám takýto projekt podarí,“ priblížil primátor.


Príspevok komentovali viacerí ľudia.Veľmi sa teším, ak by sme také športovisko mali v Senici a držím palce,“ napísal Rudolf. František a aj ďalší Seničania by však ocenili skatepark.


Máme pekné, málo využívané športoviská po školách, ozaj by bol lepší ten skatepark.Trocha treba rozmýšľať, lebo nemáme atletický klub, tak pre koho toto stavať? pýtal sa František.

Peter však namietal: Atletický klub existuje už dlhé roky, má vyše 60 detí, trénerov, zúčastňuje sa súťaží. DHZ, poznáš tú skratku? Dobrovoľný hasičský zbor.To, ako by mal nový areál vyzerať, si môžete pozrieť v našej galérii.