Trnava vylepšuje mestskú hromadnú dopravu. Verejnosti predstaví vylepšený systém MHD


Mesto Trnava predstaví vylepšený systém mestskej hromadnej dopravy

Foto: Trnava vylepšuje mestskú hromadnú dopravu. Verejnosti predstaví vylepšený systém MHD Foto: Mesto Trnava

Mesto Trnava pozýva všetkých občanov na prezentáciu optimalizácie mestskej hromadnej dopravy, ktorá sa uskutoční v utorok 8. októbra 2024 o 17:00 hod. v Kine Hviezda na Paulínskej 1. Odborní zamestnanci Mestského úradu v Trnave na nej predstavia nový koncept autobusovej dopravy, ktorý je výsledkom dôkladnej analýzy, zberu dát a vašich podnetov.

Prezentácia je určená nielen tým, ktorí sa pravidelne prepravujú mestskou dopravou, ale aj tým, ktorí zatiaľ autobusom necestujú. Mesto zároveň verí, že po zlepšení podmienok budú mnohí motivovaní vyskúšať nové a lepšie možnosti prepravy.

„Uvedomujeme si, že stav mestskej hromadnej dopravy aktuálne dostatočne nenapĺňa potreby moderného mesta a jeho obyvateľov. Trúfame si povedať, že optimalizácia, tak ako sme ju nastavili teraz, prinesie rýchlejšiu a spoľahlivejšiu dopravu, prehľadnejšie trasy, zlepšenie infraštruktúry a zvýšenie komfortu pre cestujúcich,“ uvádza mesto.

Zmeny majú v pláne zaviesť ešte do konca roka 2024. Prezentácia tak bude príležitosťou spoznať podrobnosti a pýtať sa odborníkov na všetky aspekty novej MHD. „Veríme, že optimalizácia prinesie moderné a pohodlné cestovanie, ktoré prispeje k zlepšeniu kvality života v našom meste,“ dodáva mesto.



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj