V Cerovej sa uskutoční unikátna výstava hororových bábik. Pripravená je aj tajná aukcia


Výstava hororových bábik v Cerovej: Autor si pripravil aj jedno prekvapenie

Foto: V Cerovej sa uskutoční unikátna výstava hororových bábik. Pripravená je aj tajná aukcia Foto: FB/Marek Šnelly

Už niekoľko dní tu máme jeseň, s čím sa spája aj americký sviatok, ktorý ani u nás nezostal bez povšimnutia. Je ním práve Halloween, s ktorým sa spájajú strašidlá, strašidelné kostýmy, pochmúrny čas a strach. V obci Cerová, v okrese Senica na Záhorí, sa v sobotu 19. októbra 2024 uskutoční podujatie, ktoré určite zaujme všetkých nadšencov tajomna a umenia.

 

 

 

 

 

 

 

Marek Šnelly, nadšenec slovenských ľudových tradícií, predstavuje unikátnu výstavu hororových bábik. Táto dočasná expozícia, umiestnená v zrekonštruovanej starej stodole, ponúka jedinečný zážitok, ktorý určite zanechá dojem na všetkých návštevníkov.

V priestoroch stodoly budú mať ľudia možnosť si pozrieť bábiky, ktoré spájajú tradíciu s temnotou. Hororové bábiky budú totiž oblečené do ručne šitých vecí od žien, ktoré ovládajú umenie výroby krojov.

FB/Marek Šnelly


Kedy a kde sa uskutoční výstava?

 

 

 

 

Práve v priestoroch stodoly sa 19. októbra 2024 o 18:00 hod. odohrá oficiálne otvorenie špeciálnej výstavy hororových bábik. Pre návštevníkov je pripravený jedinečný zážitok vrátane tajnej aukcie jednej z bábik, ktorá celú udalosť zahalí do ešte väčšieho tajomstva a napätia.

 

 

 

 

Táto jedinečná výstava bude otvorená až do 30. novembra 2024. Podujatie organizuje Občianske združenie MAREKOVE BÁBIKY, ktoré sa postará o to, aby si každý návštevník odniesol nezabudnuteľný zážitok.




Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy