VIDEO: Hlohovčan upozornil na šoféra, ktorý ohrozil premávku. Obiehal cez plnú čiaru a v zákrute


Foto: VIDEO: Hlohovčan upozornil na šoféra, ktorý ohrozil premávku. Obiehal cez plnú čiaru a v zákrute Foto: FB/Dopravný servis Okres Hlohovec a okolie

Na cestách častokrát dochádza k dopravným situáciám, ktoré môžu skončiť dopravnou nehodou. Jednu takú situáciu zaznamenal aj Hlohovčan, ktorého pred jeho mestom nebezpečne obehol druhý šofér v zákrute a plnej čiare.

Názor si spravte sami,“ napísal Ondrej, ktorého tento šofér obehol. Ohrozil tak nielen seba, ale aj dvoch vodičov, medzi ktorých sa dostal, a mohol ohroziť aj ďalších, ktorí by išli z opačného smeru.


A tak ako Ondrej napísal v príspevku, ľudia si na šoféra svoj názor spravili. Mnohí pritom narážali práve na to, že šofér týmto manévrom, ktorým si skoro vôbec nepomohol, mohol spôsobiť vážnu dopravnú nehodu. „Nenávidím týchto ľudí.. keby prvému teraz niečo vybehne na cestu a brzdí a ten biely sa na ňom rofláka lebo vzdialenosť a predvídanie mu nič nehovorí. V tejto situácii si ja dávam troječku, pesničku, ruku na okno a hovorím - budem meškať ale prídem,“ uviedla Lucia.

Ušetril minimálne 10 drahocenných sekúnd a ohrozil pritom len 2+ autá. Veľmi dobrý pomer,“ reagoval na video Marek. „Viac šťastia ako rozumu,“ napísala Zuzana.

A hoci viacero ľudí súhlasilo s autorom príspevku a iba krútilo hlavami nad nebezpečným manévrom, ktorý šofér spravil, našli sa aj takí, ktorí jeho konanie chápali. „Že bezdôvodne obmedzuje a ohrozuje premávku svojou neprimerane nízkou rýchlosťou!!! Ja sa ani nečudujem, že obieha, kto by sa chcel za ním vliecť 30-kou. Oveľa nebezpečnejší je ten traktor jak tá škodovka. Tam nech si ide na poľnú cestu a neobmedzuje premávku! A brzdy čo sa vlečú za ním neobiehajú a rovnako bezdôvodne vytvárajú kolóny a znemožňujú ostatným vodičom obiehať nech idú tiež račej na poľnú,“ uviedol Ronald.