V Trnave sa uskutočnia Dni seniorov, prinesú program plný hudby a tanca. Zaspievať príde aj Máziková


Dni seniorov v Trnave prinesú program plný hudby, tanca a rôznych aktivít

Foto: V Trnave sa uskutočnia Dni seniorov, prinesú program plný hudby a tanca. Zaspievať príde aj Máziková Foto: Freepik

 

 

 

 

Pri príležitosti Mesiaca úcty k starším, ktorý bol v roku 1990 vyhlásený Valným zhromaždením OSN, pripravilo Mesto Trnava v spolupráci so Strediskom sociálnej starostlivosti a dennými centrami už 14. ročník podujatia Dni seniorov. Táto obľúbená akcia pre starších obyvateľov sa uskutoční 16. a 17. októbra 2024 v Mestskej športovej hale v Trnave.

V pestrom a bohatom programe vystúpi a do Trnavy prinesie množstvo pozitívnej energie speváčka Eva Máziková či hudobná skupina Exil. Zatancovať či zaspievať si známe piesne budú môcť aj s kapelou Vtrio a heligonkárkou Vlastou Mudríkovou. Okrem spevu, tanca i vystúpení speváckych súborov a dychových hudieb sa zoznámia s aktivitami a tvorbou jednotlivých trnavských denných centier pre seniorov.

Mesto Trnava

 

 


 

 

Návštevníci sa môžu tešiť aj na rôzne sprievodné aktivity zamerané na zdravie, relax a technológie. Budú mať možnosť ochutnať zdravé jedlá a nátierky, vyskúšať kozmetické služby, masáže či si osvojiť základy prvej pomoci. K dispozícii budú aj poradenské služby v oblasti zdravia a sociálnej starostlivosti, ako aj meranie vitálnych funkcií.

 

 

 

 

Na prednáške organizovanej Centrom Memory sa seniori dozvedia, ako pamäť funguje v staršom veku a aké techniky pomáhajú jej trénovaniu. Občianske združenie Lifestarter pripravilo pre návštevníkov tréning digitálnych zručností, aby aj seniori mali možnosť spoznať svet moderných technológií. Súčasťou tohtoročných Dní seniorov bude aj panelová výstava v priestoroch Mestskej športovej haly, venovaná 100. výročiu FC SPARTAK TRNAVA.

Celý program nájdete na webovej stránke mesta Trnava.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu


Košice
Bratislava
Žilina
Banská Bystrica
Trenčín
Bratislava
Žilina
Banská Bystrica
Košice
Nitra
Prešov
Trenčín
Prešov
Nitra