Trnavčan v noci nenašiel parkovacie miesto. Nakoniec to vyriešil po svojom


Trnavčan v noci nenašiel parkovacie miesto. Nakoniec to vyriešil po svojom

Foto: Trnavčan v noci nenašiel parkovacie miesto. Nakoniec to vyriešil po svojom Foto: FB/Trnava

Téma parkovania je u Trnavčanov neustále rozoberaná téma. Tentokrát sa dostal do stredobodu pozornosti problém s parkovaním pred činžiakmi, kde miestni parkujú. Upozornil naň Tomáš, ktorý vo večerných hodinách už nemal kde zaparkovať.

„Do 22:25 som autom dvakrát obehal celé Hliny, prebehol som aj Vodáreň, zase obehol celé Hliny a našiel nula voľných parkovacích miest. A nekrúžil som takto sám. Na toto fakt nemám nervy! Najmä dnes, keď som chorý, tečie mi z nosa, bolí ma hrdlo a hlava. Susedia, máte nejaké fajn miesta, kde parkujete, ak na Hlinách a v okolí fakt nič nie je voľné?“ napísal v príspevku.


S týmto problémom pritom nemá problém iba Tomáš ale viacero Trnavčanov. Mnohí nevedia nájsť parkovacie miesto už okolo piatej poobede„Ja včera to isté, išli sme na nákup po 17 a to už pred barakom nebolo žiadne voľné miesto. Dvakrát som obehla celé Hliny a jedno som našla, ale potom si hovorím, už aj o 17 je neskoro ísť na nákup ak si človek chce aj nákup zobrať a aj zaparkovať, čo si myslím. že v zime bude horšie,“ uviedla Vlaďka. „Ja som už o 19:30 h nevedel nič nájsť. Všetko plne,“ napísal Adrián.


Mnoho ľudí sa s týmto problémom stretáva pravidelne a tak im neostáva nič iné, ako nájsť parkovacie miesto niekde inde, ako pred činžiakom, kde bývajú. Ktoré miesta Trnavčania Tomášovi v takýchto prípadoch odporučili?

„Asi to nebudete mať veľmi blízko a neviem ako je to so zónami, ale pri Slávili bývajú často prázdne parkovacie miesta,“ poradila Dominika. „Alebo pred guľometom alebo ako je piano, tam väčšinou je voľné miesto,“ uviedla Eliška. Ďalší poradili aj parkovisko pred ZŠ SUT či na sídlisku ČSM.


Po nekonečnom krúžení a hľadaní voľného parkovacieho miesta to Tomáš nakoniec vzdal a zaparkoval mimo vyznačených miest na parkovanie. Našiel si ráno na aute pozdrav od polície? „Nakoniec som včera stratil nervy a auto som nechal mimo vyznačeného miesta. Reku, radšej zaplatím pokutu, ako sa chorý nervačiť a ako blbec po celej Kopánke hľadať nejaké miestečko. Ráno som rátal s nálepkou na okne, ale nič tam nebolo. Takže fajn,“ dodal Tomáš.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu