Šokujúci incident v trnavskom nákupnom centre, žena mala prichytiť úchyla priamo na dámskych toaletách


Úchyl v trnavskom nákupnom centre: Žena ho prichytila na dámskych toaletách

Foto: Šokujúci incident v trnavskom nákupnom centre, žena mala prichytiť úchyla priamo na dámskych toaletách Foto: Google Maps

V Trnave sa po májových incidentoch odohral ďalší znepokojivý príbeh, ktorý vystrašil najmä ženy. Na sociálnych sieťach sa šíri varovanie, aby boli ženy ostražité najmä na verejných toaletách v obchodných centrách, kde môže dôjsť k zneužívaniu ich súkromia.

Podľa príspevku na Facebooku sa posledný incident stal v Arkádii, známom nákupnom centre v Trnave. Žena opisuje svoju desivú skúsenosť, keď sa išla osviežiť na dámske toalety. V momente, keď sa už nachádzala v kabínke, si všimla, že ju niekto sleduje zospodu. Keď si uvedomila, čo sa deje, kopla smerom k neznámemu mužovi, ktorý sa následne pokúšal priblížiť svoju ruku k jej nohe.

SBS okamžite zasiahla, muž tvrdil, že to bola nehoda

Žena neváhala a začala okamžite kričať, čo vyvolalo rýchlu reakciu. Spolu s upratovačkou kontaktovala SBS, ktorá muža vyviedla von z toaliet. Muž však popieral, že by sa dopustil čohokoľvek nevhodného, a dokonca tvrdil, že jeho mobil omylom spadol na zem. Aj napriek jeho výhovorkám ho bezpečnostná služba okamžite vyviedla von z priestorov.

Na sociálnej sieti sa objavilo množstvo reakcií ľudí, ktorí vyjadrili svoje znepokojenie. Niektorí poukazujú na to, že podobné incidenty sa dejú čoraz častejšie a často sú ohrozené aj deti, ktoré chodia do obchodov či kina. V diskusii sa objavili aj ďalšie podobné zážitky, kde ľudia varovali pred „úchylnými typmi”, ktorí sa obšmietajú okolo verejných priestorov.

Prípad vzbudil veľkú pozornosť a autorka príspevku dôrazne varovala ďalšie ženy, aby boli ostražité. Zároveň apelovala na to, aby sa nezdráhali brániť a v prípade potreby aj použili teleskopický obušok. Záznam z bezpečnostných kamier bude, podľa jej slov, v tomto prípade použitý ako dôkaz. Verejnosť je zhrozená a znepokojená tým, že podobné situácie sa dejú priamo na miestach, kde by sa ľudia mali cítiť bezpečne.

S našimi otázkami sme sa obrátili aj na správcu nákupného centra, správu budeme o jeho vyjadrenie aktualizovať. 

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na kávu