Rekonštrukcie cesty sa dočká aj obec Zavar. Stavebné práce na úseku cesty III. triedy začnú už budúci týždeň


Cez zavar sa bude jazdiť po novej ceste. Začína sa s jej rekonštrukciou

Foto: Rekonštrukcie cesty sa dočká aj obec Zavar. Stavebné práce na úseku cesty III. triedy začnú už budúci týždeň Foto: FB/Trnavský samosprávny kraj

Trnavský samosprávny kraj pokračuje v modernizácii cestnej infraštruktúry aj počas jesenných mesiacov, pričom sa zameriava na zlepšenie bezpečnosti a plynulosti dopravy. V pláne je oprava viacerých úsekov, aby sa zvýšil komfort cestujúcich. Jednou z takýchto investícií je úsek cesty III. triedy, ktorý prechádza obcou Zavar v okrese Trnava, kde je stav vozovky dlhodobo nevyhovujúci.

V nasledujúcich týždňoch sa v obci zrealizuje rekonštrukcia vozovky na 1,5-kilometrovom úseku. Tieto práce zabezpečia, že miestni obyvatelia a vodiči prechádzajúci cez Zavar budú môcť cestovať bezpečnejšie a pohodlnejšie. Oprava bude zahŕňať aj celkovú obnovu povrchu vozovky, čím sa zníži riziko nehôd a zlepší kvalita jazdy.

 

 


 

 

Stavebné práce, ktoré si vyžiadajú investíciu vo výške 342-tisíc eur, začnú už budúci týždeň. Táto investícia je súčasťou širšej stratégie Trnavského kraja na zlepšovanie dopravnej siete v regióne a má za cieľ nielen modernizáciu ciest, ale aj zvýšenie komfortu a bezpečnosti pre všetkých účastníkov cestnej premávky.