V Seredi došlo k dopravnej nehode, vodič chcel z miesta činu ujsť. Po zadržaní mu zistili promile v krvi


V Seredi došlo k dopravnej nehode. Vodič chcel z miesta činu ujsť

Foto: V Seredi došlo k dopravnej nehode, vodič chcel z miesta činu ujsť. Po zadržaní mu zistili promile v krvi
Galéria: 5 fotiek
Foto: FB/Mestská polícia Sereď

Vo štvrtok 10. októbra večer bola mestská polícia upozornená na dopravnú nehodu, ku ktorej došlo na Železničnej ulici. Vodiča, ktorý si neváhal sadnúť za volant bol pod vplyvom alkoholu. Navyše pri jazde po meste Sereď „zrušil“ stĺp s mestskou kamerou.

30-ročný vodič auta VW Touareg pravdepodobne nezvládol prejazd cez križovatku tvaru T a namiesto odbočenia pokračoval rovno. Prešiel cez obrubník a trávnatú plochu, kde priamo medzi stromami trafil kovový stĺp. Vodič, ktorý bol účastníkom nehody, z miesta ušiel a vydal sa pešo po ulici Andreja Hlinku. Hliadka MsP okamžite reagovala a po približne 250 metroch od miesta nehody vodiča zadržala.

Policajná hliadka po príchode na miesto muža podrobila dychovej skúške, ktorej hodnota sa vyšplhala až na 2,71 promile alkoholu. Navyše policajti zistili, že mladík šoféroval napriek tomu, že má uložený zákaz vedenia motorových vozidiel.

Policajti mladého vodiča obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie. Poverený policajt muža obvinil, v rámci tzv. superrýchleho konania, z prečinov ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a marenia výkonu úradného rozhodnutia, za čo mu môže hroziť strata slobody až na 2 roky.





Nitra
Košice
Žilina
Bratislava
Banská Bystrica
Banská Bystrica
Košice
Prešov
Žilina
Trenčín
Trenčín
Bratislava
Nitra
Prešov