Na R1 pred Trnavou došlo ku kurióznej dopravnej nehode. Toyota pri nej skončila na kapote auta VW Beetle


Na rýchlostnej ceste R1 pred Trnavou došlo ku kurióznej dopravnej nehode

Foto: Na R1 pred Trnavou došlo ku kurióznej dopravnej nehode. Toyota pri nej skončila na kapote auta VW Beetle Foto: FB/Dopravný servis-Nitra a okolie

 

 

 

 

Na rýchlostnej ceste R1 pred Trnavou, v smere z Nitry, došlo v nedeľu 13. októbra k dvom vážnym dopravným nehodám, ktoré spôsobili značné komplikácie v doprave. Jedna z nehôd, okolo ktorej sa sústredila najväčšia pozornosť, bola skutočne kuriózna a nezvyčajná. Zatiaľ z nezistených príčin sa do seba zrazili dve osobné vozidlá – Toyota a VW Beetle. Následkom kolízie Toyota skončila na kapote auta značky VW Beetle, čo vytvorilo šokujúci pohľad pre okoloidúcich vodičov.

Nehoda okamžite upútala pozornosť mnohých ľudí, pretože takéto neobvyklé postavenie vozidiel po dopravnej kolízii nie je časté. Na mieste zasahovali zdravotníci aj polícia, ktorá neskôr usmerňovala dopravnú situáciu a na dotknutom úseku.


 

 

 

 

Okolnosti nehody zatiaľ nie sú známe, no je možné, že išlo o neprimeranú rýchlosť, nepozornosť či rýchle zastavenie jedného z vozidla.

Hoci okolnosti nehody zatiaľ nie sú známe, ľudí, ktorí prechádzali okolo dopravnej nehody auta Toyota a VW Beetle táto kuriózna nehoda prekvapila. „Chrobák sa chcel zjavne podliezť,“ okomentoval nehodu Juraj. „Toto nedokáže ani Mr. Bean,“ uviedol začudovane Bohuš. „Na fotke je znázornený pokus skrížiť chrobáka s toyotou. Výsledný model by dostal meno Beeyota,“ napísal úsmevne Ľuboš. „Na jednej strane chvalabohu že sa nič nikomu nestalo ...na druhej strane, čo ho chcel preskočiť,“ dodala Petra.



Žilina
Nitra
Žilina
Trenčín
Bratislava
Košice
Prešov
Banská Bystrica
Nitra
Bratislava
Trenčín
Prešov
Košice
Banská Bystrica