V Trnave bude futbalový zápas, ktorý v sobotu ochromí dopravu aj linky MHD. Cez tieto ulice neprejdete


V sobotu bude v Trnave futbalový zápas, ktorý prinesie dopravné obmedzenia

Foto: V Trnave bude futbalový zápas, ktorý v sobotu ochromí dopravu aj linky MHD. Cez tieto ulice neprejdete Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

 

 

 

 

Kvôli futbalovému zápasu medzi FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava, ktorý sa odohrá v sobotu 19. októbra 2024 o 18:00 na štadióne Antona Malatinského, bude Kollárova ulica uzavretá od 16:00 hod. do 21:30 hod.

 

 

 


 

Uzávera sa bude týkať úseku od križovatky ulíc Kollárova — Hospodárska — Dohnányho až po križovatku pri vjazde do podzemných garáží nákupného centra. Počas uzatvorenia bude pre obyvateľov Ulice Ľudmily Podjavorinskej vjazd umožnený cez Kollárovu ulicu (od križovatky Hlboká — Kollárova) s prístupom na sídlisko pri bytovom dome č. 4 na Sladovníckej ulici. Pre ostatných obyvateľov uzavretej Kollárovej ulice bude vjazd umožnený podľa pokynov polície.

 

 

 

 

Čas uzavretia Kollárovej ulice sa môže upravovať podľa aktuálneho vývoja bezpečnostnej situácie, napríklad v závislosti od skoršieho alebo neskoršieho príchodu fanúšikov hostí, parkovania vozidiel a ich presunu na štadión.

Uzávera ovplyvní aj linky MHD

Z dôvodu uzávery Ulice Kollárová počas konania futbalového zápasu nebudú autobusové linky Mestského busu č. 3 a 4 obsluhovať zastávku Kollárova, obchádzková trasa bude vedená po uliciach Sladovnícka, Tamaškovičova a Dohnányho.

Linka 16 nebude v uvedenom termíne obsluhovať zastávky Kollárova a City Aréna, obchádzková trasa bude viesť po uliciach Dohnányho a Tamaškovičova.



    Odporúčané zo Slovenska

    Najnovšie správy Trnavský kraj