Nemáte doma akčného syna? Šikovná tanečníčka z Trnavy hľadá partnera na štandard aj latinu


Mladá tanečnica hľadá tanečného partnera z Trnavy. Neviete o niekom?

Foto: Nemáte doma akčného syna? Šikovná tanečníčka z Trnavy hľadá partnera na štandard aj latinu Foto: FB/Hľadám tanečného partnera/ku na Slovensku

Mladé a šikovné talenty, ktoré sa neustále radi rozvíjajú treba podporovať. Jednou z nich je aj 13-ročná tanečnica Magduška, ktorá už 3 roky tancuje latinu a štandard. Nakoľko sa však sólo môže súťažne tancovať len do 15 rokov, hľadá si tak tanečného partnera z Trnavy, s ktorým by svoj talent a vášeň pre tanec aj naďalej mohla rozvíjať.

Ako sama uvádza, tanečného partnera hľadá už tri roky, no žiaľ sa jej ho ešte nepodarilo nájsť. Mladá tanečnica tancuje v klube TK Welcome Trnava, momentálne ešte vo vekovej kategórii Junior 1, no od januára 2025 už ako Junior 2.

„Partnera som ešte nemala, ale všetko sa dá rýchlo naučiť. Tréningy 4-krát do týždňa. Tancujem 3 roky. Budem veľmi šťastná ak sa nejaký chlapec rozhodne so mnou tancovať. Stačí keď bude mať pár skúseností s tancom, budem naozaj rada za každého,“ napísala Magdaléna v príspevku, ktorým si snaží nájsť partnera.

Ľudia mladej tanečníčka želajú veľa šťastia pri hľadaní partnera. Ak by ste o niekom vedeli alebo ste to práve vy, kto by s Magdalénkou rád tvoril tanečný pár, neváhajte ju kontaktovať na Facebooku.




Košice
Žilina
Prešov
Košice
Banská Bystrica
Nitra
Žilina
Banská Bystrica
Prešov
Nitra
Bratislava
Trenčín
Trenčín
Bratislava