Psičkári, pozor! V Senici niekto rozsypal otravu, ktorá môže vašim miláčikom ublížiť. Tejto lokalite sa radšej vyhnite


Polícia v Senici upozorňuje na rozsypanú otravu. Psíkom môže ublížiť

Foto: Psičkári, pozor! V Senici niekto rozsypal otravu, ktorá môže vašim miláčikom ublížiť. Tejto lokalite sa radšej vyhnite
Galéria: 4 fotky
Foto: FB/Mestská polícia Senica

Mestská polícia v Senici v utorok 15. októbra 2024 prijala niekoľko hlásení od majiteľov psov o možnej otrave, ktorá sa nachádza na ulici Gen. L. Svobodu 1361. Podľa oznamov môže byť v tejto oblasti rozsypaná látka, ktorá by mohla spôsobiť vážne zdravotné komplikácie domácim miláčikom. Obyvatelia, ktorí v tejto lokalite venčia svojich psov, by preto mali byť obzvlášť opatrní.

Mestská polícia dôrazne odporúča všetkým majiteľom psov, aby počas prechádzok v tejto oblasti venčili svojich miláčikov na vôdzke a nedovoľovali im konzumovať alebo olizovať nič z povrchu zeme. Akékoľvek prejavy nevoľnosti u psov by mali byť okamžite riešené návštevou veterinára, aby sa predišlo vážnejším následkom.

 

 


 

 

Ak majitelia psov alebo iní obyvatelia zaznamenajú akékoľvek podozrivé osoby alebo situácie v tejto oblasti, mestská polícia ich žiada, aby to neodkladne nahlásili na telefónne číslo 159. Zistenia môžu pomôcť pri vyšetrovaní a prevencii ďalších potenciálnych incidentov v oblasti.





Bratislava
Prešov
Trenčín
Prešov
Žilina
Košice
Košice
Nitra
Trenčín
Banská Bystrica
Nitra
Banská Bystrica
Žilina
Bratislava