Ženy, s čím vám pomôžu psychologičky z trnavskej nemocnice? Upozorňujú na náročné situácie


Čelíte náročným situáciám? Pomôžu vám psychologičky z trnavskej nemocnice

Foto: Ženy, s čím vám pomôžu psychologičky z trnavskej nemocnice? Upozorňujú na náročné situácie Foto: Facebook/Fakultná nemocnica Trnava

Fakultná nemocnica Trnava na sociálnej sieti pripomína všetkým pacientkam, že v prípade potreby sú pre ne k dispozícii psychologičky.

„Na klinike poskytujeme psychologickú podporu pacientkam, ktoré čelia rôznym náročným situáciám. Naše odborníčky sú prítomné počas čakania na operačné zákroky, po operáciách, ale aj v tých najťažších chvíľach – pri oznámení onkologických diagnóz a iných závažných stavov,“ priblížila nemocnica.


Nájdete ich aj na 3. poschodí, kde sú hospitalizované pacientky s rizikovým tehotenstvom, na 2. poschodí na oddelení šestonedelia, či pri pôrodnej sále. Pomáhajú čerstvým mamičkám, ktoré prežívajú stresujúce chvíle. Napríklad, keď ich bábätká potrebujú čas v inkubátoroch.

„Sme tu aj v najťažších okamihoch, keď život prináša smutné udalosti, ako je strata bábätka. Psychologičky poskytujú individuálnu starostlivosť priamo na izbách alebo v miestnosti s väčším súkromím. V prípade potreby si pacientka môže kedykoľvek vyžiadať rozhovor – či už kvôli obavám z popôrodnej depresie, úzkosti alebo iným pocitom neistoty. Naše psychologičky sú tu vždy pre vás,“ dodala nemocnica.

 



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj