Zrušený jarmok v Trnave prišli vynahradiť kolotoče. Podľa viacerých je na takéto atrakcie už zima


V Trnave sú v týchto dňoch kolotoče. Čo na to hovoria ľudia?

Foto: Zrušený jarmok v Trnave prišli vynahradiť kolotoče. Podľa viacerých je na takéto atrakcie už zima
Galéria: 8 fotiek
Foto: FB/Trnava

Hoci sa v Trnave tento rok jarmok nekonal, podľa všetkého si ľudia a najmä deti môžu aspoň z časti užiť kúsok jarmočnej atmosféry na kolotočoch. Na sociálnych sieťach chceli organizátori upovedomiť a zároveň zavolať ľudí na kolotoče, ktoré sa v najbližších dňoch budú nachádzať na Veternej ulici pri Tescu.

  „Radi by sme vám oznámili a zároveň srdečne pozvali do nášho lunaparku, ktorý sa nachádza v Trnave na Veternej ulici pri Tescu. Od 17.10.2024 do 28.10.2024 DENNE OTVORENÝ! V pracovné dni od 14:00 do 21:00 hod. Cez víkend od 11:00 do 21:00 hod.“ uviedla Erika v príspevku.

Atrakcie sú určené pre všetky vekové kategórie, takže si tu na svoje prídu starší aj deti. A keďže sa kvôli zrušenému jarmoku nekonali ani kolotoče, na ktoré sa niektorých obzvlášť tešia, informácia o lunaparku pri Tescu niektorých potešila. „Nebol jarmok tak aspoň takto. Super, konečne na mieste, kde sme boli zvyknutý, že sa tam niečo deje,“ potešila sa tejto správe Beáta. „Zajtra sa chystáme,“ reagovala na príspevok Barbora.

A hoci sa niektorí kolotočom tešia, podľa iných na to vôbec nie je v hodné počasie. Nakoľko sa postupne ochladzuje a pôvodný jarmok mal byť v septembri, kedy ešte počasie nie je také chladné, deti si odtiaľ môžu odniesť okrem zážitku aj chorobu. „To je akurát tak dobre na chorobu. Kto sa vám tam bude voziť v takej zime? Jarmok sa mal posunúť a nie teraz 15 stupňov a vy tam dáte kolotoče. Ach, nemáte zdravý rozum,“ uviedol Ľuboš. V takom počasí by som tam dieťa nedal,“ pridal sa k názoru Peter, podľa ktorého je na kolotoče chladno.






Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj