Polícia pátra po nezvestnej 18-ročnej Ivete. Autobusom mala ísť z Vozokan do Galanty, na krku má tetovanie


Polícia pátra po nezvestnej Ivete z okresu Galanta. Nevideli ste ju niekde?

Foto: Polícia pátra po nezvestnej 18-ročnej Ivete. Autobusom mala ísť z Vozokan do Galanty, na krku má tetovanie Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Policajti vyhlásili pátranie po nezvestnej, 18-ročnej Ivete Szalayovej z okresu Galanta. Mladé dievča naposledy videla jej stará mama minulý týždeň vo štvrtok 17. októbra okolo 18:00 hod., keď jej povedala, že si ide kúpiť cigarety do Galanty. Podľa zistených informácií mala nasadnúť do autobusu v obci Vozokany smerom do Galanty. So sebou si vzala svoj občiansky preukaz a malú finančnú hotovosť.

Dievča je vysoké 160 cm, váži približne 50 kg, má dlhé blond vlasy po zadok, je vždy upravená a namaľovaná. Pri odchode mala oblečenú bielu teplákovú súpravu, čierny dlhý kabát po kolená a tenisky čiernej farby. Na ľavej strane krku má tetovanie v tvare korunky.

Ak ste nezvestnú osobu videli, alebo máte akékoľvek relevantné informácie kde by sa mohla v súčasnosti nachádzať, kontaktujte políciu na bezplatnom čísle 158, dostavte sa na ktorékoľvek Obvodné oddelenie PZ alebo napíšte súkromnú správu na FB Polícia SR – Trnavský kraj.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj