Polícia v Trnavskom kraji zadržala 3 opitých vodičov. Jeden nafúkal takmer 3 promile, ďalší ochromil premávku na R1


V Trnavskom kraji zadržali opitých vodičov. Najviac nafúkal vodič s 2,71‰

Foto: Polícia v Trnavskom kraji zadržala 3 opitých vodičov. Jeden nafúkal takmer 3 promile, ďalší ochromil premávku na R1
Galéria: 4 fotky
Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Policajti od Dunajskej Stredy až po Skalicu riešili za posledné dva dni hneď troch opitých vodičov. Jeden z nich dokonca spôsobil dopravnú nehodu na diaľnici R1. Trojica teraz čelí obvineniu za prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Vodič BMW ochromil premávku na R1

60-ročný vodič auta BMW išiel v pondelok podvečer po diaľnici R1 smerom od Trnavy na Nitru, keď pri čerpacej stanici pravdepodobne nezvládol riadenie a ľavou časťou auta narazil do stredových zvodidiel. Hliadka diaľničnej polície muža podrobila dychovej skúške, pri ktorej nafúkal 1,33 promile alkoholu. Policajti ho obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na policajné oddelenie.

FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Nafúkali aj ďalší vodiči

Policajti z Holíča zastavili v nedeľu ráno vodiča na terénnom aute Ford Ranger. Pri kontrole s ním vykonali dychovú skúšku, ktorej výsledok bol až 2,71 promile. Policajti 53-ročného muža obvinili, v rámci tzv. superrýchleho konania, z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Do rozhodnutia súdu o jeho vine a treste je umiestnený v policajnej cele.

Policajti skontrolovali aj vodiča auta Citroën C3 priamo v meste Dunajská Streda. Počas dychovej skúšky mu v dychu zistili 1,44 promile. Aj on skončil s obvinením v policajnej cele a rovnako ako predošlým dvom šoférom môže za jazdu v opitosti hroziť až ročný pobyt vo väzení.





Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj