Chcú Trnavčania v meste ďalšie nákupné centrá? Anketa priniesla jednoznačný výsledok


Chcú Trnavčania v meste ďalšie nákupné centrá? Takto sa vyjadrili v ankete

Foto: Chcú Trnavčania v meste ďalšie nákupné centrá? Anketa priniesla jednoznačný výsledok Foto: Región Trnava

Na sociálnej sieti sa objavila anketa, v ktorej sa mali obyvatelia Trnavy vyjadril, či chcú v meste ďalšie obchodné centrá. Zapojili sa do nej stovky ľudí a väčšina sa zhodla na jednej odpovedi. Takmer 90 percent hlasujúcich nové nákupné centrá nechce.

Niektorí obyvatelia svoj názor vyjadrili aj komentárom. „Je veľa miest, kam by sa dali investovať peniaze. No to by musel niekto pohnúť rozumom a prestať plytvať ich na blbosti a pokuty za blbosti. Prestať rozkrádať, masírovať si ego a začať počúvať ľudí,“ napísal Martin.

Podľa Marty je ich v Trnave viac, než je treba. „Zisky aj tak odchádzajú do zahraničia, našincovi dajú žobrácku almužnu a najradšej by nedávali ani tú,“ myslí si. „A kam by sa chodilo prechádzať cez víkend? Veď to sú chorí ľudia, čo sa nudia. Smutné je, že malé deti tam vláčia hlavne večer,“ napísala kriticky Lucia.

Viktorovi v meste chýba poľský reťazec Biedronka, ktorý by privítal čím skôr. „Nech spravia ďalšie, len aby v nich mal aj kto nakupovať. Málo ich tu je, treba ešte ďalšie predajne Lidl,“ uviedla ironicky Denisa.

„Keby namiesto vkladania peňazí do nákupných stredísk, oddychových zón a podobne, chceli radšej vložiť peniaze na školský pozemok, napríklad pre SOU Ferka Urbánka, pre vzdelanie mládeže,“ dodala ďalšia Trnavčanka.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj