Máte radi kultúru a ste organizačný typ? Divadlo Jána Palárika hľadá marketingového riaditeľa, ponúka zaujímavý plat


Divadlo Jána Palárika hľadá marketingovú riaditeľku/riaditeľa

Foto: Máte radi kultúru a ste organizačný typ? Divadlo Jána Palárika hľadá marketingového riaditeľa, ponúka zaujímavý plat Foto: Región Trnava

Divadlo Jána Palárika zverejnilo na sociálnej sieti inzerát, v ktorom hľadajú marketingovú riaditeľku alebo riaditeľa. Ideálny uchádzač by mal mať prax v marketingu, bohatú zásobu kreatívnych nápadov a skvelé organizačné zručnosti.

„Máte radi výzvy a milujete divadlo? Pripojte sa k nášmu marketingovému tímu. Do Divadla Jána Palárika v Trnave hľadáme marketingovú riaditeľku/riaditeľa,“ uvádzajú na sociálnej sieti.

Čo by ste mali na starosti?

Riaditeľ/-ka pre marketing a vzťahy s verejnosťou zabezpečuje komunikáciu divadla smerom k verejnosti. Vytvára komunikačnú stratégiu, pripravuje marketingové kampane a je zodpovedný/-á za strategické plánovanie predaja. Okrem toho riadi eventový manažment, PR a mediálnu komunikáciu divadla. Má na starosti tím piatich zamestnancov: oddelenie programu a prevádzky (troch pracovníkov a tím uvádzačiek na dohodu) a dvoch marketingových špecialistov.

FB/Divadlo Jána Palárika v Trnave


Aké sú požiadavky na uchádzača?

Okrem už spomínanej praxi v marketingu by mal mať uchádzať vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa. Medzi požadovanými znalosťami sú:

  • prehľad v súčasných trendoch v oblasti marketingu;
  • základný prehľad v oblasti kultúrneho a spoločenského diania;
  • znalosť práce s počítačom na užívateľskej úrovni;
  • znalosť anglického jazyka na úrovni B1, znalosť ďalších jazykov vítaná;
  • základné znalosti z oblasti fungovania verejnej správy výhodou.

A aké je finančné ohodnotenie?

Plat je stanovený na 1306 € brutto, bude však upravený na základe uznanej praxe a doplnený o osobný príplatok. Priemerná mzda na tejto pozícii je 1670 €.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj