Trnavčania, pozor na podvodníkov ponúkajúcich zľavnené karty Arriva. Takto sa vás snažia nachytať


Spoločnosť Arriva upozorňuje na falošné profily ponúkajúce zľavnené karty

Foto: Trnavčania, pozor na podvodníkov ponúkajúcich zľavnené karty Arriva. Takto sa vás snažia nachytať Foto: FB/ARRIVA na Slovensku

Spoločnosť ARRIVA upozorňuje cestujúcich a širokú verejnosť na nebezpečenstvo podvodov, ktoré sa šíria prostredníctvom falošných profilov na sociálnych sieťach a internetových stránkach. Tieto podvodné profily sa snažia nalákať ľudí, aby si zakúpili čipové karty ARRIVA za výhodnú cenu 2 eurá, no tieto ponuky nie sú pravdivé a nemajú žiadnu súvislosť so spoločnosťou ARRIVA.

Spoločnosti zdôrazňuje, že ide o pokus oklamať cestujúcich a zneužiť ich platobné karty. Odporúčajú, aby ste si dali pozor na tieto nelegitímne ponuky, pretože môžu viesť k zneužitiu vašich osobných a finančných údajov. „Nenechajte sa nachytať na tieto falošné ponuky. Je dôležité chrániť svoje súkromie a byť obozretný,“ uvádza ARRIVA a žiada verejnosť, aby sa vyhýbala klikaniu na odkazy z podozrivých profilov a stránok.



Odkazy môžu presmerovať na weby, ktoré ohrozujú vašu bezpečnosť a súkromie. Buďte tak mimoriadne opatrní a v prípade akýchkoľvek otázok alebo pochybností sa obrátiť priamo na oficiálne kanály spoločnosti ARRIVA, aby ste získali správne a aktuálne informácie.

Kde nájdete skutočné informácie o zľavách a akciách?

  O zľavách na cestovnom informuje spoločnosť ARRIVA prostredníctvom aktuálnych cenníkov, ktoré sú schválené objednávateľmi verejnej autobusovej dopravy. Tieto informácie nájdete na ich oficiálnych stránkach https://arriva.sk, v zákazníckych centrách a taktiež na Linke zákazníckej podpory na čísle +421 915 733 733. 

Spoločnosť zároveň žiada cestujúcich, aby si akékoľvek podozrivé ponuky vždy porovnali s oficiálnymi informáciami spoločnosti ARRIVA, aby sa vyhli možným podvodom.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj