Odmena za nájdenie psíka sa zvýšila na 2000 eur. Stratil sa v okolí Trnavy, nevideli ste ho?


Odmena za nájdenie psíka sa zvýšila na 2000 eur. Stratil sa v okolí Trnavy

Foto: Odmena za nájdenie psíka sa zvýšila na 2000 eur. Stratil sa v okolí Trnavy, nevideli ste ho? Foto: Facebook/Útulok Trnava

Pred niekoľkými týždňami sme informovali o stratenom psíkovi. Hľadala majiteľka Barbora, ktorej sa ho stále nepodarilo nájsť.

„Toto je Twiggy, stratená vipetka. Volali sme aj mestskú políciu, hľadáme ju v okolí miesta straty. Stratila sa v Bielom Kostole, no mohla zabehnúť aj smer Cífer alebo okolie. Za pomoc pri jej vypátraní alebo vrátenie ponúkame odmenu. Doma nám veľmi chýba a jej chlpaté kamošky za ňou smútia. Ak ju uvidíte, volajte na číslo 0919 217 893 alebo +421 905 973 104,“ uviedla.


O psíkovi informoval aj Útulok Trnava na sociálnej sieti. „Vipetka Twiggy je stále nezvestná, pomôžte ju nájsť. Odmena za nájdenie je 500 eur. Nemá váš sused nového psíka? Nechcel mu niekto pomôcť a nechal si ho u seba?“ pýtal sa útulok na začiatku októbra.


Dňa 12. októbra sa dokonca uskutočnila veľká pátracia akcia po psíkovi. „Nevzdávame sa, stále hľadáme okolité dediny. Môže byť hocikde. O 17:00 sa bude pomocou dronov hľadať a potrebujeme viacero partií. Ak môžeš, pridaj sa,“ napísala vtedy Soňa.

Ani táto akcia nepriniesla očakávaný výsledok. Medzičasom sa odmena za nájdenie zvýšila až na dvetisíc eur. Ak ste psa videli, volajte na telefónne číslo 0905 973 104.


Zdroj: Facebook/Alexandra L.

Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj