VIDEO: Vulgárny odkaz pre mestskú políciu v Piešťanoch. Objavil sa na aute, na ktoré dali "papuču"


VIDEO: Na aute v Piešťanoch sa objavil vulgárny odkaz pre mestskú políciu

Foto: VIDEO: Vulgárny odkaz pre mestskú políciu v Piešťanoch. Objavil sa na aute, na ktoré dali "papuču" Foto: Facebook/Piešťany Mesto Snov

V Piešťanoch na Teplickej ulici sa objavilo objavilo auto, ktoré si na prvý pohľad musel všimnúť každý okoloidúci. Od mestskej polície si vyslúžilo takzvanú papuču. Neskôr sa na vozidle objavili vulgárne nápisy, ktoré boli adresované práve na adresu mestských policajtov.

Na viacerých oknách bolo napísané: „Meskáči sú ču**ci.“ Video, na ktorom je natočené kontroverzné auto, sa objavilo aj na sociálnej sieti. Viacerí ľudia sa v komentároch snažili ozrejmiť vzniknutú situáciu.

„To čo za modela si postrieka auto, čo mu mestskí policajti nasadili papuču? Možno zúfalý majiteľ,“ napísal Vladimír. Róbert túto teóriu potvrdil: „Jasné, že to spravil majiteľ... Dlhoročný protestant mestskej parkovacej politiky.„ “ Podľa slov Erika to nie je jeho prvá a ani posledná „papuča“.


„Ten pán tam má stále na jednom alebo na druhom aute papuču, ešte aby si to tam nenapísal sám,“ pridal komentár Juraj.

Naša redakcia oslovila piešťanskú mestskú políciu. Článok budeme aktualizovať. Upozorňujeme, že priložené video obsahuje vulgarizmy.


Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov


Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj