FOTO: V Hlohovci vás čaká víkend plný podujatí. Na čo sa môžete tešiť?


FOTO: V Hlohovci vás čaká víkend plný podujatí. Na čo sa môžete tešiť?

FOTO: V Hlohovci vás čaká víkend plný podujatí. Na čo sa môžete tešiť?
Galéria: 8 fotiek
Foto: Facebook/Mesto Hlohovec

Mesto Hlohovec na sociálnej sieti pozýva na viacero podujatí, ktoré sa uskutočnia cez víkend. Zabaviť sa môžete na tradičných Šulekovských hodoch, ktoré sa konajú od 25. do 27. októbra na futbalovom ihrisku v Šulekove.

„Čaká vás kopa zábavy, dobrého jedla a pitia, atrakcie pre deti aj dospelých a nezabudnuteľná atmosféra. Tento víkend jednoducho nemôžete zmeškať,“ napísalo mesto.

V piatok sa môžete zúčastniť prednášok Orionidy a Halleyho kométa s pozorovaním nočnej oblohy vo Hvezdárni a planetáriu M.R. Štefánika. V sobotu sa uskutoční Beh vinicami Bojničiek a Hlohovca. Dĺžka trate je 8 kilometrov, dĺžka Nordic walking je 6 kilometrov.

Pivárnička nad Rínkom pozýva na OKTÓBERFEST. Ide o jedinečnú akciu plnú bavorských a hodových jedál, originálnych nemeckých pív čapovaných na mníchovskom Oktoberfeste.


Zavítať môžete aj do Výstavnej siene Vlastivedného múzea v Hlohovci na výstavu súťažných prác Fraštacký tŕň, výstavu kresleného humoru chorvátskeho karikaturistu Damira Novaka “S karikatúrou po celom svete” a slovenského karikaturistu Petra Sedláka “Majster čistých línií Peter Sedlák”. Výstava je prístupná do 9. novembra.

Ďalšie podujatia

Dňa 17. novembra si pripomenieme 35. výročie udalostí z roku 1989. Pri tejto príležitosti pripravilo Vlastivedné múzeum v Hlohovci fotodokumentárnu výstavu pod názvom „SPOMIENKA NA NEŽNÚ“, ktorá zachytáva tieto zlomové okamžiky v živote našej spoločnosti. Výstava je prístupná do 19.novembra 2024

Sté výročie oslavu Robotnícky dom v Hlohovci, ktoré pozýva na fotodokumentárnu výstava približujúcu celú storočnicu. Výstava potrvá do 31. decembra a nájdete ju vo vonkajšom areáli Robotníckeho domu. Takisto môžete navštíviť výstavu Hrad Hlohovec.





Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj