FOTO: Trnavskí policajti chytili ďalších dílerov drog. Za predaj pervitínu im hrozí 15 rokov za mrežami


Polícia klepla dílerom po prstoch: V Trnave a okolí predávali pervitín

FOTO: Trnavskí policajti chytili ďalších dílerov drog. Za predaj pervitínu im hrozí 15 rokov za mrežami
Galéria: 6 fotiek
Foto: FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Policajtom z okresnej kriminálky sa podarilo úspešne zrealizovať dve akcie, pri ktorých zadržali až štyroch dílerov drog. Tí predávali „tvrdé“ drogy nielen v meste Trnava ale aj jeho okolí. Okresní vyšetrovatelia v tejto súvislosti obvinili všetkých štyroch mužov zo zločinu neoprávnenej výroby a obchodovania s omamnou a psychotropnou látkou.

Akcia Invalid a Herbal

Policajti z Trnavy dílerov sledovali niekoľko mesiacov, keď mali dosť dôkazov udreli. Vykonali dve akcie a mužov zadržali, nakoľko mali predávať pervitín konzumentom aj ďalším dílerom. V rámci policajnej akcie Invalid zadržali dvoch mužov vo veku 51 a 35 rokov. Akcia Herbal odstavila 25-ročného a 34-ročného muža.

FB/Polícia SR - Trnavský kraj

Príslušníci vykonali osobné a domové prehliadky, dokonca prehliadali aj autá a miesta, kde obvinení pracovali. Pri prehliadkach zaistili množstvo stôp, medzi ktorými boli plastové vrecká rôznych veľkostí s obsahom menších aj väčších kryštálov bielej a hnedej farby, sušená rastlina zelenej farby, digitálna váha ako aj finančná hotovosť.

Vyšetrovatelia dílerov „odmenili“ vznesením obvinenia a za obchodovanie s drogami im v zmysle zákona hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov. Zároveň bol na súd podaný podnet s návrhom na väzobné stíhanie u všetkých štyroch mužov, s čím sa sudca stotožnil.





Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj