Tragédia v Trnave: Na jednom zo sídlisk vyskočila žena z balkóna. Záchranku jej privolala žena, ktorá incident videla


V Trnave vyskočila mladá žena z balkóna. Tragédiu videli susedia

Foto: Tragédia v Trnave: Na jednom zo sídlisk vyskočila žena z balkóna. Záchranku jej privolala žena, ktorá incident videla Foto: redakcia

V sobotu ráno sa v Trnave udiala tragická udalosť, ktorá si vyžiadala zásah polície, hasičov a záchrannej služby. Podľa informácií od polície malo v jednom z bytových domov na ulici Na Hlinách dôjsť k pádu ženy.

Prítomnosť polície, hasičov a záchranárov vzbudila pozornosť aj u obyvateľov mesta, ktorí sa snažili zistiť, čo sa stalo. Množstvo ľudí, ktorí reagovali na príspevok, v ktorom sa Mišo spýtal čo sa deje na sídlisku Na Hlinách, uvádzalo, že z činžiaku vyskočila žena. Viacero komentárov potvrdzovalo, že z činžiaku vyskočila žena. Tatiana, ktorá bola v tej chvíli na balkóne, uviedla, že ženu videla a hneď zavolala sanitku. „Áno, vyskočila, bola som na balkóne, keď skočila. Nič tu nešírim, volala som jej hneď sanitku,“ napísala.

Na príspevok reagovala aj Gabika, ktorá informovala, z ktorého poschodia žena skočila. „Z 5. poschodia. Dopadla na tú terasu. Chúďa,“ komentovala. Podľa ďalších svedkov išlo o 25-ročnú ženu, ktorú museli po páde operovať v nemocnici a aktuálne ju udržujú v umelom spánku.

  Prípadom sa v súčasnosti zaoberá trnavská polícia, ktorá sa snaží objasniť okolnosti tejto tragickej udalosti. Tragickú udalosť nám potvrdila aj hovorkyňa Krajského riaditeľstvo HaZZ v Trnave Lena Koštálová: „Hasičská jednotka z Trnavy zasahovala v sobotu pri technickom zásahu na sídlisku Hliny. Zasahujúci príslušníci poskytli jednej osobe predlekársku pomoc. Po príjazde záchrannej zdravotnej služby jej vykonali asistenciu pri ošetrovaní a zafixovaní zranenej osoby.“



Najnovšie zo Slovenska

Najnovšie správy Trnavský kraj